Szállítási feltétlek

A webáruházban való vásárlás feltétele, hogy a Vásárló a megrendelés során magyarországi szállítási címet jelöljön meg. Hitel- vagy bankkártyával történő vásárlás esetén a szállítás további feltétele, hogy a Vásárló a megrendelt termék vételárát és kiszállítási díját megfizesse.

A megrendelt termék vételárán felül a Vásárló köteles a kiszállítási költséget is megfizetni a Szolgáltató részére. A kiszállítási költséget a szállítás módja határozza meg, ami a következő lehet:

  • csomagküldemény kisebb termékek esetén – 50 kg alatt pl. gipszkarton emelő, beton tűvibrátor, 120-140 literes betonkeverők
  • teherszállítás nagyobb termékek esetén – 50 kg felett pl. matracok, ágyak, egyéb bútorok
  • bruttó 250.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás egységesen ingyenes. 
  • Utánvét szolgáltatás br. 600 Ft 

A kiszállítás költségét a Szolgáltató határozza meg a Vásárló által megrendelt termék(ek) méretének és mennyiségének figyelembevételével.

Szolgáltató viseli azt a többletköltséget, ami a termékszállítási akadályokkal összefüggésben merül fel.

Szolgáltató a megrendelt termék kiszállításáról Magyarország teljes területén futárszolgálattal gondoskodik.

A termék megrendelésekor javasolt, hogy a Vásárló telefonszámát adja meg a Szolgáltató részére, így szükség esetén a Szolgáltató, illetve megbízott szállítója telefonon is kapcsolatba tud lépni a Vásárlóval.

Csomagküldemény (kisebb termékek esetén):

Csomagküldemény esetén a megrendelt termék kiszállítására várhatóan 2 és 4 munkanap közötti időtartamban kerül sor.

A Csomagküldemény bruttó díja az alábbiak szerint alakul:

1-50 Kg-ig - bruttó 3.810 Ft
br. 250.000 Ft felett ingyenes

A központi raktárunkból a szállítópartnerhez történő szállításkor a vásárló tájékoztatást kap e-mail-ben a szállítási folyamat megkezdéséről. Ezzel egy időben e-mail-en keresztül elküldésre kerül a csomag nyomon követési száma, amire kattintva a szállítópartner honlapján keresztül követhető a csomag állapota.A Vásárló a megrendelést követően a rendelés száma alapján a vevőszolgálattal történő kapcsolatba lépés esetén tud érdeklődni rendelése szállításával kapcsolatban.

A kiszállítás hétköznap 08:00 és 17:00 között történik.

Teherszállítás (nagyobb termékek esetén):

Nagyobb 50 Kg feletti termékek esetén a szállítási költség br. 8.000 Ft. Egyedi termékeknél ez az összeg változhat, így kérjük rendelése előtt a szállítási költségről egyeztessen kollégáinkkal.

br. 250.000 Ft felett a szállítás itt is ingyenes.

A szállítást megelőzően kollégáink felveszik telefonon a vásárlóval a kapcsolatot a termék kiszállításának időpontjával kapcsolatban.
Kiszállítás hétköznap 08:00-19:00-ig.

A termékszállítással összefüggő további tudnivalók:

Szolgáltató megbízott szállítója a megrendelt terméket a szállítási címként megjelölt helyen tartózkodó személynek adja át az átvevő személy átvételi jogosultságra vonatkozóan tett nyilatkozata után. A Vásárló elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget azért, ha a terméket nem a megrendelést leadó veszi át, ha egyébként a Szolgáltató a terméket a megjelölt szállítási címen adta át.

A Szolgáltató a vásárlás időpontját követő legkésőbb 30 napon belül gondoskodik a termék házhozszállításáról.

A Szolgáltató kizárja a felelősségét a szállítás várható időtartamának elhúzódása miatt abban az esetben, ha a szállítási késedelem a Szolgáltató működési körén kívül álló okból – így különösen szélsőséges időjárási viszonyok, nagyszámú megrendelések – miatt következik be.

A Vásárló felelőssége a termék csomagolásának, mint hulladéknak a megfelelő elhelyezéséről gondoskodni.

Figyelem: Ha a szállítmányozási cég sikertelenül próbálja meg kézbesíteni a fuvarszállítmányt a szállítási címre (pl. senki nincs a címen az átvételhez), akkor felveszi Önnel a kapcsolatot. Ezután lehetőség lesz a rendelés újbóli kézbesítésére, a szállítmányozási cég számára megfizetett további díjazás fejében. A további díj összege a kézbesítési címtől függ; erről a szállítmányozási cég az újbóli kézbesítés előtt tájékoztatni fogja.