• Kezdőlap
  • Sikeres eszközbeszerzési pályázat

Sikeres eszközbeszerzési pályázat

2019.04.05. 
Sikeres eszközbeszerzési pályázat

Tisztelt Látogató!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PM_KKVESZKOZ_2017 kódszámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” tárgyú pályázati felhívásra a Tükör-Gép Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. által benyújtott pályázat támogatást nyert, 55%-os támogatási intenzitással.

A megítélt vissza nem térítendő támogatás összege nettó 23 160 500 Ft. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi támogatásból valósul meg.

A pályázat célja a pályázó eszközparkjának korszerűsítése és bővítése, egyrészt a meglévő, elavult kotrógép lecserélésével, másrészt új, a vállalkozás eszközparkjából eddig hiányzó eszköz beszerzésével. Valamint az építőipar munkaerőhiánya miatt elengedhetetlenül szükséges a fizikai munka egyes részeinek gépi munkával történő kiváltása, mely jelenősen lerövidíti az egyes munkafolyamatokat, és lehetőséget biztosít a foglalkoztatottak kapacitásainak felszabadítására. A felszabaduló kapacitásokkal rendelkező munkaerő így átcsoportosítható más, a cég főtevékenységével kapcsolatos feladatok elvégzésére. A növekvő géppark által lehetővé válik a támogatás előtti állapothoz képest nagyobb számú megbízás elvégzése, az alvállalkozókkal végeztetett munka mennyiségének csökkentése, ezáltal az árbevétel jelentős növekedése. A fentiek mellett a társaság a foglalkoztatott létszámát legalább egy fővel bővíti.

A fejlesztés a PM_KKVESZKOZ_2017/244 azonosítószámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” tárgyú projekt keretében valósul meg.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. október 31.


 

Legújabb termékek

Megbízható Bolt Program

Árukereső.hu